Gray Tee

Überbekväma jag idag!
Grå tischa, skinnleggins och donut!

Ibland får man vara lat när det kommer till att piffa sig!❤


Operation

Åh jag blir så förbannad!
Fredriks läkare ringde och avbokade operationen för det dök upp lite akutare fall som var viktigare och Fredrik placerades självklart längst bak i kön igen för en ny tid...

Just our luck?


Separation

Det är med både stolthet och en tår i ena ögat jag nu kan meddela att Elliot börjat sova i sitt eget rum!

Från början var det tänkt att vi bara skulle testa för att se hurvida han kanske kunde sova ännu bättre utan att behöva väckas utav Fredriks tandgnisslande, mina stånk och stön då jag vänder och vrider på mig stup i kvart och vem vet vi kanske pratar i sömnen, snarkar eller pysslar med annat i sömnen som stör vår lilltotts skönhetssömn?
Dessvärre (för min del) så sov han som en stock! Eller en däckad stock, kanske jag ska säga! Vaknar inte en endaste gång, vänder sig inte upp och ner och hit och dit och drömmer inte lika mycket mardrömmar.

SKÖNT för ER! tänker la ni men jag har separationsångest... Tvingas springa in och kolla till honom stup i ett och drömmer om att han gråter av ensamhet... Usch min bebis är stora killen nu och behöver inte mig tjugofyrasju längre! Vart tog tiden vägen?

Okej, jag är en oerhört stolt mamma som har en helt fantastisk son som ALDRIG bråkar och gnäller i onödan och tillochmed vågar sova själv redan innan sin ettårsdag men snälla klockan: SAKTA NER!


Vanilla Coffee

Hade en megatrevlig fikastund tidigare på espressohouse! Vanilj latte är min nya bästis!


Dark 2Be

Nu drar jag och solar en sväng! Hej färg och HEJ Nathalie och Wilja som ska hålla E sällskap under tiden!

Update:
Träffade Bobban på solariet, den mörkbruna kvinnan! Imorgon ska vi leka!❤


Update!

Oj nu vart det sådär lång emellan igen! Eller ja, uppade i lördags men sen tog det stopp...

Har hunnit med både det ena och det andra och tusen saker däremellan dessa dagar! För att stilla Er nyfikenhet kan jag ju börja med att säga JA! Vi badade i lördags! Hur skönt som helst vare också! Till och med Elliot fick doppa sig lite!

Eurovision song contest i lördags kväll var det också! Så jäkla GÖTT att Loreen vann! Det tvivlade jag inte för en sekund på att hon skulle heller för den delen... Hon är grym den tjejen!
Detta firade vi med taco-night, gin&tonic/rom&cola och trevligt sällskap i form utav en Evelina och en Mimmi! Elliot fick sova hos mormor för hon skulle ändå passa honom när jag jobbade dagen efter och Fredrik skulle åka till jönnaköping och hämta lite kött.

Har även hunnit med fikamys på stan med vackra bästa Jeanette och Bobban! Tjötade ikapp om allt och inget och turades om att gosa med Totten.
Gammal vänskap rostar aldrig?❤

Två födelsedagsfiranden har också hunnits med!
Elliot bästa vän Jens Lance fyllde hela ett år igår och detta firades med tårtor och kakor av alla dess slag och vi håller tummarna för att solen kikar fram nu så att han får användning utav vår present som var en jättesöt pool med tak som dom kan ha på sin balkong!
Min far fyllde år även han och bjöd oss alla på smörgåstårtor och kaffe i sköna lass! Tvivlar på att jag någonsin varit så mätt... Av oss fick han lite snygga kläder ( som jag valde!) och detta gjorde honom nöjd! Skönt att ha en dotter med bra klädstilssmak! ;)❤

Knallehäng med min fina vän Nathalie hanns det med igår innan kalasen också och det är alltid lika mysigt! Tur att jag har så vettiga vänner! Dom bästa rättare sagt! Vi tog en kaffe och småhandlade lite fram tills dess att jag var tvungen att rusa hemmåt. Även idag ska vi ses!❤

Solat, promenerat, ätit gott och planerat inför kommande tider har även prytt mina dagar det senaste! Börjar få upp en härligt brun färg och längtar SÅ tills min kära F blir hemma mer! Idag gör han sin sista dag för ett litet tag framöver då han ska opereras imorgon... Usch stackarn! Men mer tid tillsammans får vi och det känns bra!

Nej nu blev det alldeless för långt så jag får uppa vidare lite senare, ska släppa en liten minibomb senare som ger mig lite ångest! Tiden går på tok för fort...


B-Day

Grattis på födelsedagen mormor!
Jag älskar dig!❤


Call Me Baby

Står i bilhallen och posar för mig själv i spegeln! Om Fredrik tror att jag är knäpp och tycker det är töntigt? Skulle tro det! ;)

Såhär ser man ut idag iallafall! Shorts är mitt nya JAG! Såååå mycket goare än kjol fast det slår självklart inte långklänning... Tubtopp till det så solen ger mig färg utan osnygga ränder och ballerina som passar promenader till stranden!❤


Work

Godmorgon❤

Just nu sitter vi i bilen påväg till Fs jobb och svettas i värmen! Underbara sommar! Visst blir man lyckligare utav sol och värme?

Idag ska min man jobba och jag och E ska åka och fira min mormor som fyller sjuttio på dagen och efter det blir det sol och bad! Årets första dopp kanske?
Blir detta fallet så måste det dokumenteras och bloggas om såklart!

Vad hittar Ni på en solig dag som denna?


Early

Fick världens finaste morsdagspresent idag i förskott! Inte nog med att jag får oändlig kärlek varenda dag, jag fick även ett vackert armband som uttrycker Elliots (och Fredriks) tankar om mig som mor!

Kort och gott:
Jag är världens bästa mamma!

❤❤❤


Smirre

Kolla vad jag hittade ingömt bakom apelsiner, micro och kaffebryggaren här på jobbet!

Busted! Nu förstår jag hur det kan komma sig att alla här är så glada jämt!


Sun

Tar mig en solstund på balkongen när E vilar middag! Ååååh massa sol på mig tack!


Prio

Igår var vi först iväg med mammagruppen på djurparken och stekte (läs brände!!) oss i solskenet... Jag brände mig iallafall...
Lär mig ju aldrig att använda solskyddsfaktor! Tur att det för mig faller sig naturligt att kleta in E med 50+ åtminstone! Ingen sol på honom tack!

Senare träffade jag söta Bobban för lunch på en gräsplätt mitt i stan och tjötade bus och matade E med fralla. Vi kikade skor och tog oss en kaffe på Espressohouse tillsammans med min far som jag sen drog till knalleland med för att med för att möta upp min punkis till bror! Även min mor gjorde oss sällskap och har idag bjudit över oss på middag! Mysigt!❤

Förresten! Gud vad jag har gått och blivit ärkekass på att blogga! Vet inte riktigt vad jag ska skriva om... Min vardag, vikt, shopping, vänner, barn, kärlek?

Snälla hjälp mig, vad vill Ni läsa om? Så lovar jag att bli bättre! :)❤


Special Edition

Köpte dessa på ginatricots utförsäljning häromsistens och NU först har de kommit ut i butiken fast i dressform/playsuit med tubtopp upptill i samma färg...
Är det bara jag som lyckats få dessa som "bara" shorts? Lite kul ändå! :)


Animal Park

Sol-tisdag igår må jag säga! Axlarna är härligt knallröda och fötterna värker efter en mysig dag på djurparken tillsammans med min fina vän Bobban!

Vad kan det ha varit? Tjugofyra grader? Tjugofem? Nåt sånt iallafall och det vart NAJS!

Elliot busade och försökte rida på en gris men den smet, klappade getter, åt på en pinne, fick halvätna vindruvor och saft och pratade med lejonen! Senare blev han en tröttfis och sov som en stock hela natten!

Underbar dag minsann!❤


Grills On Fire

Igårkväll hade vi mumsmys, Fredrik Evelina och jag! Grillade mat för sjutton personer och smakade nya Marabou Jordgubb! Jag är nog fortfarande mätt tror jag?

Nej nu blir det kaffe och borsta Tottelitens tansingar för strax ska vi till djurparken med finaste Bobban!❤

Vad ska Ni hitta på idag?


Leo

Idag var jag och E på Leos Lekland och hälsade på Evelina som jobbade så flitigt! Vi kom dit vid tolv, dom öppnade tio, men vi var dom första besökarna! Perfekt första-gång för E att busa där! Inte en skrikig unge så långt ögat kunde nå och en busmamma och en busmoster som kunde leka med honom.

Bollhaven var roligast (förutom att tjuta glödjetjut) tyckte Totten! Han ville ha ALLA bollarna samtidigt och blev nästan lite sur när jag plockade upp honom efter en stund...
Vi fick god (megagod!) mat och slush puppy till efterrätt! Tack tack bästa moster Evvve!❤


PartyAnimal

Just det, hör och häpna!

Jag var på fest igår!
Har inte varit på party sen i januari så det var kul! Självklart inte bara för att det var längesen, åh nej, utan det var verkligen kul! Lite grillning, mycket vin, massa skratt och en hel del sång och dans! Underbara Evvve som bjöd med mig, tack!❤


Oh Summer I Love You!

Har haft världens härligaste dag idag! Kickstartade dagen med hemmaspa, egentid och favoritlåten på repeat. E och F åkte iväg och hjälpte till lite hos min morfar och lämnade mig och min trötthet hemma. Härligt med sovmorgon och att få sakna sin familj lite!

Vid tvåtiden vart vi bortbjudna till våra vänner Karolina, Anton och Isak på nybakad rabarberkaka, hemmagjord fläderblomssaft, hängmattemys och strålande solsken. ElliotTott fick fina presenter i form utav litteratur och en jättesöt fingerdocka som han genast stoppade i munnen och märkte med sitt spott... Han fick också påta i landet och knapra gräslök vilket var huuur gott som helst! Knäppis!❤

Kvällen avslutades med grillning och massa mys ute hos min mor med hela familjen på besök! Min bror gjorde strawberry daqs och E fick bada balja ute på altanen i solen!

Älskade sommar DU ÄR SÅ BÄST!


New Car And Granny

Inte ny mormor såklart men ny bil sökes! Har spenderat hela dagen idag och även lite igår med att leta... Miljöbil, kombi, stoooort bagage och helst vit... Varför ska det finnas så många fina för?
Säger som Fredrik: Det skulle funnits bara två olika bilmärken att välja bland...

Efter bilkollandet idag åkte vi för att hälsa på min mormor och fixade lite i min morfars blivande lägenhet...
Usch jag saknar verkligen min mormor...eller rättare sagt den hon brukade vara. Hon är väldigt sjuk och minns mig inte ens men jag hälsar ändå på med jämna mellanrum! Hon gillar iallafall E jättemycket!❤


Three Times A Charm

Kolla in vilken fin trampebil E fick utav sin morfar idag! Hur ball är inte den liksom? Antik och ändå fullt fungerande typ! We like! Den kommer nog gå hett nästa år när han når fram till pedalerna!
Tills dess får han nöja sig med denna pratande och studsande Tiger! Den är rolig tycker han.
- Dääää? säger han och pekar på den tills jag trycker på knappen och den får fart!❤

Såg även denna söta tanta på busstorget tidigare idag! Någon hoppas på storvinsten på triss?


Rainy Day

Åh crap...
Precis när vi lämnat hemmet med destination åhaga och loppisdagen så öppnade sig himlen!
- Kom, vi får ta skydd här i glasgrottan! sa jag och parkerade mig själv och E i vagn i närmaste busskur!

Har Ni sovit bra inatt? Elliot har haft mystiskt ont och knorrat och vridit sig hela natten stackarn... Inte överdrivet mycket sömn inatt men jag är inte ledsen för det!
Lite ledsen-min blire dock ändå för imorse åkte mannen till jönköping för jobb och kommer troligen inte tillbaka förrän imorgon...


Size Does Matter

Tänk att det kan vara så stor skillnad på skostorlekar egentligen... Båda dessa är i storlek tjugofyra men det skiljer flera centimeter!


Dress For Success

Denna gudinnedröm fick jag utav bästa Evvve häromsistens! Underbara fantastiska generösa vän! Vad har jag gjort för att förtjäna sådan vänskap?❤

Kommer bli perfekt til mina guldiga gladiatorsandaler, solkysst hud och rader av armband! Åh vill ha stekvärme NU!


FoppaMan

Jag dör lite utav smält!
Elliot har fått ett par crocs (stavas?) utav sin fina faster i världens härligaste gröna färg!

Storlek tjugofyra men sittersom en smäck allaredan!❤

 


Aaawh❤

Sötälsko fick lite rårivet äpple att plocka i sig själv från en tallrik och det var gott men surt som attans!

Vi är precis hemkomna från lekbuset på öppnaförskolan och E är så trött efter all lek så nu får jag allt kila och lägga honom lite! Det var jättetrevligt där förresten! Massa trevliga mammor, söta barn och go personal! Definitivt inte sista gången!

Har Ni en trevlig tisdag?


Pre Daycare

Öppnaförskolan här kommer vi!❤


Bathrobe Cosyness

Morgonmys i morgonrock med morgonPippi, morgonkaffe och min älskade storpojkebebis!

Maken på för strax pyser vi iväg till öppnaförskolan med Linda, Jens och alla andra sötollar och deras föräldrar!❤


Juicy Baby

Godmorgon❤

Sovit gott? Vi har sovit som stockar! Iallafall fram tills fem imorse då E vaknade och var überhungrig! Jag trodde han hade en mardröm eller hade slagit sig eller något för han brukar aldrig äta nattetid längre men han var visst bara hungrig. Tur det för då behövdes det bara lite varm välling sen sov vi till åtta!

Nu har vi precis ätit frukost och tittar på Pippi. Elliot dricker saft/juice och jag dricker kaffe!
Om en stund ska vi träffa moster Evvve och ha en helt fantastisk mysdag! Ska förresten visa finaste klänningen jag fick utav henne häromdagen! Bästa systra mi❤


MovieNight

The girl with the dragon tattoo, pepsi max och nya begäret wasabinötter!❤





ShopShop

Dagens shoppingresultat!
Kändes som en rätt trevlig idé att införskaffa mig en baddräkt tills i sommar (så folk slipper se min mage) och idén visade sig vara ytterst fantastisk då jag hittade denna snygging inne på H&M för endast etthundrafyrtionio kronor!

Ett KAP då den sitter grymt snyggt och är långt ifrån tråkig fastän den är svart! Me like alot!


Sun And Snus

Varit på djurparken med familj och vänner en vacker försommardag som denna! Ätit mjukglass, tittat på bebisgetter, pratat med elefanterna och fått tårta!
Underbara dag som gör mig så pigg och glad! Blev också inbjuden till öppna förskolan på tisdag och även babysim på fredag! Ska bli så mysigt och roligt att prova!❤

Har Ni testat på babysim med era småttingar?


MintyPants

Såhär såg man ut idag! gina tricot all over...
Lite halvboring men nåt kul är att mina batikjeans inte sitter lika tight längre! Lönar sig slitet med utfall och rumplyft? Verkar så! Yeeey!❤


We Went To China...Or Was It Kinna?

Godkväll i stugan!

Har Ni en trevlig helg? Jag har haft en väldigt mysig dag tillsammans med E såklart och min kära mor! Var ute på äventyr bort mot kinna/skene hållet för en gång skull! Blir ju ganska lätt att man åker till typ ullared, jönköping, lager157 och sådär annars... Stod faktiskt i valet och kvalet om vi skulle ta ikea eller visko och jag min dumme valde visko...
Fanns ju ingenting kul där alls? Inte till varken killar eller tjejer men E fick ett par KAVAT iallafall. YeahYeah what to do?
Jag fick Monster Low Carb så jag är inte bitter! ;)

Vad har Ni hittat på idag?


Textil & Råvarulagret

Har hittat mitt Mecka! Åh dessa vackra ting i tusen bli mina!

Förresten så hade jag ingen aning om att mecka fanns i Fritsla! :)❤


Dinner Date

Godkväll vackra❤

Bra dag idag känner jag! Har fått gjort lite grann trots det urkassa vädret.
Hade sötaste Bobban på en snabbvisit innan! Tog en kaffe och tjötade ikapp och uppade varandra lite.
Efter det kom min far på kaffe han med, vi pratade resor, hav vs. sjö och båtköp.

❤Just det! F kom hem från jobbet med godaste överraskningen ever!❤

Efter denna fantastiska middag bjuds det på hockey (och lite småångest över det enorma kaloriintaget och det faktum att jag inte har tränat idag...men imorgon kanske?) Då ska F jobba och jag och E ska busa med mormor&Anttu!

Gissa vad det blev till middag? Vad för "mat" älskar Alexandra? ;)


Damn U Nelly!

Blir så himlans besviken på sånt här... Köpte dessa på nelly.com för ett tag sen och han använt dom EN gång! Tåls att tilläggas att det var på en restaurang där jag tillochmed satt ner mestadels...

Dålig kvalitet? Eller går jag på nåt konstigt sätt? Båda klackarna har släppt...


Head And Shoulders

Idag på morgonen ville E ha sin learning-puppy. Jag hade gömt den på bästaste stället för att han inte skulle hitta den eftersom jag är lite (läs mycket!) trött på alla fraser och sånger. Men bannemig, han hittade den!

"Huvud, axlar, knä och tå, knä och tååå..."- tjöt tjöt tjöt...

Han har börjat, eller ah hållt på ett litet tag nu, med att trotsa och testa mitt humör. Fast det är bara mig han vill sätta dit! Säger jag nej så garvar han och slår mig... Unge!❤


KidsStyle

Började morgonen i barnets anda! Barnfilmer som Teletubbies, Robin Hood och Pippi Långstrump piggar alltid upp en regnig dag!

Nu sover E middag och jag kollar på Pippi fortfarande, SÅ BRA! Minns att jag hade Pippi-förbud hemma under min tvåårstrots... Inspirerades av henne så pass att jag började kasta mina små möbler och vägrade sova normalt ett tag. För att inte tala om att vilja ha gräddtårta till frukost...

Hade Ni också såna fixidéer när Ni var små?

Just det, Totte slog i snoken det första han gjorde imorse med... Stackarn fick ett snyggt märke!❤


Update!

WOW! Jag har verkligen gått och blivit ursämst på att prioritera bloggen! Pris till mig?

Kör en liten sammanfattning utav den senaste tiden med små ord och stort kollage!

I helgen som var vart mina svärisar här på en heldag med loppisrundor, fika, blåst och gränsfall till matförgiftning. Vi köpte massa underbara sommarkläder till E och köpte med oss mat från KB. Min mat innehöll extra protein om man säger så, så eftermiddagen gick åt till att besöka herr Holk.
Senare den kvällen var jag iväg på Singstarkväll hos min kära vän Bobban! Superkul och jättemysigt med mycket sång, vin och kyla fram emot kvällen. Då gick jag hem.

I söndags var vi ute på hälsa på-äventyr! Åkte till min far, alias Moffa, och till min farbror Jussi där E fick gå loss och busa på hans nybyggda altan. Sol fick vi och hungern kickade in fram emot eftermiddagen så grillen slogs på och flintastek/fläskytterfilé, potatissallad och sallad mättade våra magar.

I måndags var vi nere på stan jag och Totte och hälsade på hos Bobban igen. Vi drack kaffe och tog oss en sol på mott jobb samt shoppade lite väldoftande saker. På kvällen vart det hockey såklart och YEEY vi vann igen!

Djurparken med vackra syster Nathalie och hennes lilla Wilja stod för gårdagens aktivitet. Kallt som satan men ändå väldigt mysigt! Vi hade med oss picknick och fick sköna priser i souvenirbutiken. Senare på eftermiddagen bjöd min far ut mig, min man och E på restaurang, det var gottit som alltid kan jag säga! Buffé med glass till efterrätt is the shit!❤

Hur har Er helg och veckostart varit?


Friday 4th

Sämsta bloggerskan idag, I know! Haft fullt upp med shopping, fika, promenader, städning och tusen andra saker.

Har fortfarande fullt upp för strax kommer Emil, Linda och Jens-Lance hit på hockey&pizza-night!

Bjuder på ett bildkollage från dagen tills vi hörs (läs skrivs) senare!❤


Evening Walk

Efter en härlig spontan grillmiddag med sköna vänner drog jag på mig mina Easytones och gjorde min vän sällskap på vägen hem. Var väl tänkt att bli en liten promenad men slutade med att jag följde sötan ända ner till centrum!
Var faktiskt rätt härligt att "gå igång magen" efter maten och få bort ångesten över chipsen vi smaskade i oss till förrätt...

Imorgon hoppas vi på ännu en dag full utav bus och sol!
Nu blir det strax sängen och puss på vår sovande prins❤


Cosy FunDay

Tog en solig picknick i stadsparken med fina Bobban och lillTott Elliot såklart! Köpte med oss god sallad och aloe vera dricka och E fick makaronigratäng och banan! Nomnomnom sa han och sen spottade han ut maten i vagnen...? Konstiga pyret!

Elliot fick knalla runt barfota i gräset för första gången vilket han inte gillade alls så han fick sitta ner istället!❤


Wrooom

Just det! Elliot fick köra bil inne på coop igår och han tyckte det var SÅ kul! Inte trodde jag att åttamånaders pluttar uppskattade det redan!


Flower Bottom

Godmorgon!
Uppe med tuppen som vanligt och påväg ner mot stan för att träffa Bobban och mysa i solen!
Har på mig mina nya shorts jag hittade i ullared tillsammans med en stickad topp och converse! Kan nog lova att skinnjackan ryker om en stund för solen står redan på topp!❤


At The Zoo

Hade en jättetrevlig och somrig dag med A&L och min prins på djurparken! Solen stekte och gav oss färg medans vi pratade, klappade, myste och busade! Elliot och Love hade jätteroligt, skrattade och härmades!❤


Summer In The Air

Godförmiddag kära❤

Idag är det FANTASTISKT väder och vi är redan ute! Närmare bestämt på djurparken och inväntar finbesök i form av en Anna och en Love!

Igår var en slapp dag med diverse ärenden, hälsade på min far, hade Evelina på besök och grillade och åt hemmagjord äppelpaj med vaniljvisp som Evelina hade med sig! En perfekt "söndag" med perfekt gotte!

Nu äre andra bullar som gäller, det vill säga inga bullar alls! Promenad på djurparken hela dagen och lapa sol och njuta av både sommarklänning, solglasögon och bara axlar!❤

Vad hittar Ni på en dag som denna?


RSS 2.0