Expecting Friend

Idag har jag, min man och E varit och hälsat på hemma hos Nathalie och Robin! Fikade, tog en mysig promenad och pratade om allt mellan himmel och jord (men mestadels bebisar)! Hon är så fin, min tvillingsjäl, med sin underbara bebismage! Snart får vi träffa den som nu är därinne! LÄNGTAR MASSOR!

Nu ska vi sova, för imorgon blir det utflykt och äventyr!


Learning Growing Surpriseing

E lär sig så galet snabbt! Konstigt egentligen att han kan snappa upp endel saker nåt så otroligt fort.

Häromsistens överraskade han med att reagera och agera på ordet "puss"! Han pussade tillbaka om man bad om en puss (alltså på munnen)! Detta gör han flera gånger om dagen! Hur sött?
Idag har han lärt sig vinka! Han vinkar iofs med handflatan mot sig men han vinkar! Stänger och öppnar handen upprepade gånger! Jag smälter!
Vi övade också på att "oa" som en indian (säga aaa samtidigt som man klappar över munnen) och det tyckte han var så roligt att han nu gör det på sig själv, fast på armen! DUKTIG!
Om man sjunger i en låtsasmikrofon och sedan räcker över den till honom så "sjunger" han i den med! Han känner också till sången "klappa händerna" och klappar gladerligen på någons hand så fort man börjar sjunga den! Det har han iofs gjort sedan han var ca 4 månader...

Du är så otroligt duktig Prinsen och vi älskar dig så oerhört mycket!

 


Hazel

Älskade lilla prins! Du växer på tok för fort!
När Elliot var mindre så hade han jätteblå ögon! Lik sin mor, sades det.
Detta kortet tog jag häromdagen och vi kan nu konstatera att det blå är totalt puts väck!
Lik sin far!<3


Dumpin It

Idag är sista dagen då jag använder min älskade Canada Goose!
Hej vår!


Dessert

Nu är jag i farten igen! Efterrätter till Elliot i MÄNGDER!

Lättsjuda äpplen och päron mixas ner tillsammans med bananer! He loves it!


Purple

Köpte ett nytt nagellack idag! Här ska provas!<3


Hair Of Today

Provade att göra en "dold tofs" i kombination med en fläta idag! Blev väl sådär men det var till mitt försvar mitt första försök!
Detta kommer jag matcha med skinn och leopardmönstrat, dagen till ära!
Känner mig lite kattig idag så då kör vi all in! Dessutom så suger vädret så ljusa pasteller får pryda garderoben istället för mig!


Passion

Var en sväng och handlade förut och fick syn på Carolina Gynnings parfym Passion! Är svag för parfymer så var självklart tvungen att spruta på mig lite på ena handleden. Och gissa vad?
Jag KAN bara inte sluta lukta på den! Det är en av dom godaste parfymer jag någonsin haft på mig! Den blir bara godare och godare för varje gång jag luktar på den!
Fredrik tycker att den luktar "För sött" och "Gammal tant" men I dont care! Lätt en ny favorit!


LCHF

Som jag skrivit innan så äter jag enligt LCHF och jag får ganska ofta frågor om det. Vad man får äta, vad man inte får äta, hur mina mat-dagar ser ut och hurvida det fungerar eller ej bland annat. Så tänkte skriva lite kort om vad jag tycker om LCHF och även ge exempel på vad jag brukar äta!

En helt vanlig dag för mig börjar med 2 mosade, kokta ägg som jag blandar med smör. Ser inte så trevligt ut men jag gillar det och man står sig länge på ägg! Till det brukar jag ta en kopp kaffe med röd mjölk.
Frukosten är väldigt viktig då man basar och sätter ribban för dagen. Hoppar man över frukosten blir det väldigt lätt att man antingen hetsäter vid nästa måltid eller kanske tappar matlusten helt, om man bara väljer att dricka kaffe/te till frukost. Äter du så kickar du igång förbränningen i kroppen!

Till lunch blir det ofta väldigt olika.
Man ska försöka äta något som är rikt på proteiner, då står man sig längre.
Idag tillexempel så gjorde jag en jättegod tonfiskröra på tonfisk i solrosolja, purjolök, majonäs, fetaost och lite citronpeppar. Jag är en riktig "såsälskare" så har verkligen inga problem med att äta röran bara som den är!
Till maten ska man dricka vatten, det ska man alltid göra. Läsk går ju självklart bort men även lightläsk då LCHF också går ut på att man ska skippa alla tillsatsämnen och toxiner samt att försöka jämna/bana ut sin insulinnivå. Sötningsmedel är skadligt för kroppen och lurar kroppens insulinnivåer. Det gör dig mer och lättare sötsugen! Frukt är rikt på fruktose (fruktsocker) och går därför också bort.

Nu till middag blir det tacos! Tacos är topoen när man äter enligt LCHF! Köttfärs - bra!
Riven ost - bra!
Creme fraiche - bra!
Grönsaker - bra!
Man får dock passa sig lite. Majs innehåller jättemycket kolhydrater! Även tacosås (socker) och nachochips/tortillabröd.
Igår blev det lax i ugn med en tomat och örtsås och lite broccoli till det. Broccoli är ett bra substitut för kolhydrater!

Ibland på kvällen så brukar jag lyxa till det med antingen lite goda nötter, gärna sötmandlar eller hasselnötter, eller lite jordgubbar med MYCKET vispgrädde! Hur gott som helst och helt ok att äta!

Jag vet inte hurvida det fungerar det här med LCHF, för jag har ingen fungerande våg, men mina kläder känns större och jag får höra att det ser ut som om jag går ner i vikt, samt att jag känner mig smalare, inte lika uppblåst och svullen som vanligt vilket slår siffror på någon våg med hästlängder!
Det viktigaste är att man känner skillnad.


Falling From The Sky

Det snöar idag... TOPPEN! Jag som precis hade ställt in mig på vår... Hoppas det inte lägger sig utan töar bort på direkten!


Springfavorites

Vill ha värme och mer sol så att man kan få klä sig luftigt, ljust och bohochict!

I vår blir det nog mycket spets, ljus denim, blågröna detaljer och även endel fransar och fjädrar.


Filmtips!

Såg The Double tidigare ikväll och den var BRA! Helt oväntad och spännande! Go Richard Gere, ya ol' fellah!
Har dock lite svårt att ta Topher Grace på allvar... För mig är han fortfarande lille Eric Foreman!


Energy

Ibland blir jag nåt så enormt sötsugen på kvällen! Skulle kunna döda för choklad, o'boy, mjukglass ja vad som helst som smälter i munnen och gör mig hög på socker! Men nu vet jag varför!

Ibland fuskar jag (äter ju LCHF-kost) och tar mig en energidryck, light ofc, då och då! Det är bara dom kvällarna då jag fuskat som jag är sötsugen!
Måste skärpa mig!
Jobbigt att vara sugen och inte få äta nåt...


Oh Sunny Day

Tog en underbar långpromenad med mina grabbar förut! Kallt som satan men solsken!
Försöker röra på mig så ofta jag kommer ihåg det! Lovade mig själv att träna mer detta året än förra!


Goodies

Vissa har det gött! ;)


Spring Is In The Air

Vårkänslor på hög nivå nu! Helt torrt på marken, fåglar som kvittrar och krokusskott i rabatten!
Ljusare tider - Here I come!


Smells Like Heaven

Finns det något som luktar bättre än nybakade bullar och nykokt kaffe?


LR & H&M

Det hela började med att vi idag lyckades tappa Es ena tossa (pås-dojja) någonstans ute på äventyr... Han har vuxit ur alla sina skor och tossor så han hade just nu bara ett par som passade. Once they were two, now they were one... Illa! Så fick åka förbi knalleland och köpa ett par nya!
Blev visst ett par skor och en kepa med...

På hemvägen hämtade jag även mitt första paket från LR. KUL!
Eftersom jag köpte för över 1000 kr till mig själv och F +fick en inbjudan utav min fina vän Anna så är jag nu konsult själv! JÄTTEKUL!
Bra grejer och bra priser!
Kan ju tipsa om lite produkter här efter att jag provat dom själv? Vem vet, kanske hittar ni nåt som låter intressant, isf är det bara att höra av sig så kan jag beställa hem åt er! :)


JoyRide

Glada lilltott-Elliot i sin nya fina vagn! Han är som frälst att han får sitta framvänd och helt upprätt!


NU GÅR DET ATT KOMMENTERA MINA INLÄGG IGEN!


Warm Spring Details


Still Alive!

Gud jag vet, jag är världens sämsta bloggerska men har haft (och fortfarande har!) mina skäl!

Får egentligen inte berätta allt som hänt och håller på att hända men kan iallafall säga att vi råkat ut för endel hemskheter som gjort att vi fått sjunka under jord lite. Hålla låg profil och dörren låst.
Som dom säger på Cops:
Alla ses som oskyldiga tills rätten bevisat motsatsen!

Vi anser, får jag väl skriva då, att vi blivit både utsatta för det ena och det andra och att vi förhoppningsvis snart får detta bevisat och att rättvisan segrar och folk sätts bakom lås och bom.
Jaja iallafall, vi lever och mår bra, trots omständigheterna och Fredrik läker fint efter sin operation!

Idag ska vi köpa ny vagn till E och en ny "stora-pojke"stol till bilen! :)


Better 2 Be

Förlåt för att jag bloggar så dåligt men vart lite att ta tag i som kändes viktigare än att blogga men snart blir det bättre det lovar jag!
Kommer ett tag nu inte skriva så mycket om vad vi gör eller vart vi är men det kommer en förklaring så småningom!

Och bara så att ni vet:
~ Jag och F har INTE gjort slut, och funderar heller inte på det!
~ E mår bra och honom är det inget konstigt med heller!

Bara så att ni inte får för er att det är det det handlar om! :)


TipTop Toe

Köpt mig ett par superspetsiga ankelklackar! Känns som om spetsigt är det nya svarta! Supersnyggt till en lång klänning eller kanske skinnbyxor! Pennkjol och see-through-blus funkar alltid det med!


New Blue

Köpte en ny kavaj/jacka idag! Funkar som vilket som! Visst är den ball? Jag älskar FÄRG!


Saying goodbyes

Idag är dagen... Idag ska våra underbara katter flytta!
Har funderat på det ett bra tag nu och idag får dom ett nytt hem. Två nya ägare. En ny kattvän.

Sitter i bilen påväg ut till min mor för att låna en till kattbur för vi har bara en. Elliot ska få stanna hos mormor meddans vi kör ut katterna. Undrar om han kommer sakna dom?
Vi kommer det iallafall!<3


Goodmorning Sunshine


Peachy Stripes

Har köpt en ny tröja men är osäker på om jag gillar den? Fick höra att jag ser ut som Nemo (Hitta Nemo) i den...

Ursäkta mina rosa mjukis-shorts...


Nice day

Har haft en mysig dag! Var och fikade med fina Jeanette på café Viskan och sen knallade vi runt lite på stan och pratade gamla minnen och skapade lite nya! (gris-skratt på ica bla.) kan inte fatta att tiden går så fort! Två år sedan vi sågs sist!

Nu är jag påväg hem till min sjukling, som för övrigt har sovit och vilat nu, för lite middag! Saknat honom!<3

 


Memories

 

 


Home at last!

Nu har vi äntligen kommit hem! Allt har gått bra! Skönt att få detta gjort men oj vad ont min stackars man har! Sötast är han också, med bandage och stygn på ena handen efter att han skar sig häromdagen och bandage och stygn på andra från idag!

Handlade lite fint i götet idag men inget nämnvärt så... Elliot fick en skiva som han diggade rejält! Annats lite smått och gott. Allt som allt, en trevlig dag med MASSA promenerande, mycket snörusk, endel kaffe och lite shopping!


Elliot är en hottentott!


Nu ska Fredrik opereras!


Sleepover update

Vi har det jättemysigt här i stugan! Har nyss ätit god mat och Elliot har precis gått och lagt sig.
Nu ska vi ta oss en kopp te och mysa ner oss i soffan!


Dagens (mamm)outfit!


Spending the night

Just det! Glömde säga, vi har ju hyrt en stuga i göteborg från idag tills imorgon!
Fredrik ska ju opereras imorgon på sahlgrenska så kändes mest bekvämt så! Jag ska passa på att shoppa lite meddans F är på sjukan tänkte jag.

Ska bli jättemysigt att komma bort över natten och få lite variation! Och äta "hotellfrukost".... NAMNAM!
Ett hett tips om man vill göra nåt annorlunda! Inte farligt dyrt heller!

Här är det nog som vi ska bo! Tror jag hittade rätt bild...


A hand full

Fullt ös såhär på morgonen hos familjen Pakarinen-Hagström! Jag städar, Fredrik lider och Elliot... ja antingen så hjälper han till att städa eller så bus-stökar han ner i smyg!
Han har kommit på att om man kör på mattkanten så lyfter sig mattan och då kan man antingen vika den över bordet eller suga på den... Vilket man vill...

Om två timmar kommer det några brudar hit på sminkparty! KUL! Jag ska bli sminkad och Elliot ska nog få leka med sin kompis!

Fredrik är hemma från jobbet idag, han har så ont stackarn. Fått sova kanske tre timmar sammanlagt under hela natten? Min babe :(


Valentine Kiss


Duktig bebis

Vår prins är så duktig! Han kan nu hålla flaskan helt själv när han äter! Rätt gött för då kan man göra annat (som just nu bloggar jag!) under tiden!
Ibland får man skryta lite! ;)


Piffing up

Passar på att pyssla om mig själv meddans E sover middag! Träning, ansiktsmask och fotbehandling står på schemat! :)


14 Februari


Akuten

Åh nej! Stackars Fredrik har skurit sig i tummen och är på akuten för att sys!
Hatar när folk man älskar skadar sig! Då gråter mitt hjärta...


Whisky on a monday

Inte riktigt så kanske, men nästan!
Idag blev det kött med whiskysås till middag... MUMS! F fick självklart klyftpotatis till men jag höll mig till det gottiga! Elliot fick snus. Näää där ljög jag! Eller?

Nu blir det lite tvmys och gos i soffan med mina grabbar!


Sushilunch!

Äter sushilunch tillsammans med Nathalie och Elliot! Känns lite fel att peta bort all ris men ja, jag har ju ändå betalat för det!

Snart blir det lite butikskik!


Bustime!

Godförmiddag kära blöggen! (sägs med värmländsk dialekt)

Började denna otroligt fina dag med lite frukost - äggröra med smör till mig och äpplepuré till Elliot.
Efter det så ville jag krypa ner i sängen igen men det ville inte han så vi leker lite istället! Baby says mama do!

Elliot bara ÄLSKAR sitt nya rum! Köpte massa fint på IKEA som jag ska visa er men allt är inte riktigt klart än...


Lame

Har precis ätit den tråkigaste lunchen ever... En burk tonfisk med lite svartpeppar och curry på! Ytterst fantasifullt... GÄSP!
Jaja, smal blir man iallafall!


Sunhouse

Jobbar ju idag så kom hit lite tidigare så att jag hann sola! SKÖNT!
Lite färg + neonrosa linne = ser JÄTTEBRUN ut!


Hopplahej

E fick en hoppgunga utav farmor och farfar idag! Det var jättekul men konstigt att man inte kunde "knalla runt" med den! Hihi<3


I bilen

Sitter i bilen på väg mot jönköping och IKEA! Elliot nanar, jag bloggar och F sjunger med till westlife på radion! Sötnosen min! Farmor och farfar ska få leka med Elliot meddans jag och F handlar så dom hinner umgås lite extra. Ska bli kul att träffa dom igen för vi ses ju ganska sällan eftersom dom bor i huskvarna... Men snart är vi framme!



Rockin Details

Midjehög knälång skinnkjol vintage, Converse, Armband H&M, Nitörhängen ginatricot.


IKEA

Nu blir det sängen och kuddmys för att ladda batterierna lite! Imorgon bär det av till jönköping! A6 och IKEA står på schemat!
Godernattar alla skattar!


Teatime

Värmer mig med en stor kopp te! Godaste teet är det också! Lusse Te heter det och smakar lussebulle!


Bad girl

Idag har jag syndat. Åt lite bulgur innan! Ajjabajja Alexandra! INTE FUSKA!


Hit the road Jack

Står och väntar på Nathalie och Emelie här på parkeringen utanför. Svinkallt men fantastiskt väder! Idag blir det nog lite fika och butikscheckning! KUL! :)


Dagens (mamm)outfit!

Shorts och stickad kofta ginatricot, Linne H&M.


9 Februari 2012

Idag fick Elliot sin allra första tand! Så liten och söt, ser ut som ett riskorn ungefär, fast lite "räfflad" och jättevass!


Nice to meet you Alexandra! My name is Siri.

Var och hämtade min nya iPhone 4S idag! ÄNTLIGEN! Nu kommer det bli massor med roliga och fina bilder här framöver som inte är mörka och suddiga! :)


Dagens (mamm)outfit!

Lång kjol H&M, Skärp pieces, Smycken och top ginatricot.


BVC

Vikt - 9085
Längd - 71,2


Shape up - Upgrade

Nu när jag sakta men säkert börjar nå min målvikt/utgångsvikt innan graviditeten så tänkte jag slå till med att uppdatera och framförallt FÖRBÄTTRA min garderob! Har så himla mycket fint hängandes i den som jag bara stirrat mig tokig på det senaste året och inte kunnat använda... Men nu kommer jag i det mesta! Kanske magtröjor och bikinis får vänta ett tag till men det är ju inte sommar än!

Har sett och vetat (tragiskt jag vet!) att min stil försämrats en del och gått över från vågade (inte porriga!) banbrytande, festliga och egna till mer åt det pösiga, döljande, gråa och tråkiga... Det ska det bli ändring på!
Rens rens i garderoben - ut med det tråkiga och in med MIG!
Hejdå ointressanta alldagliga kvinna och ett stort HEJ till Alexandra!

Välkommen tillbaka!


Hjello little cup of coffee!

Idag är en sån där "vakna med huvudvärk"-dag för mig... Har druckit en hel STOR kopp (mugg?) kaffe och tagit en ipren men ändå gör det ont...

Det blir inte bättre av att vårat internet är mupp så jag måste blogga från 3G nätet... Det krånglar jämt så! (både vårt eget nät och 3G nätet...)
Förresten, när SKA blogg.se appen bli fixad så att man kan blogga utan felmeddelanden och kommentera?

Strax blir det duschen och sen kommer F och hämtar oss för idag är det läkarkontroll på BVC för E! Ska bli spännande att se hur lång han har blivit! Känns som en meter men är nog närmare 76?


Outfit-inspo!

JAG VILL HA VÅR!


Åh

Jag vill ha en Scrunch-bikini! Så snyggt verkligen!


Hur vet man...

Att ens lillpojk är på väg att bli frisk?

Han orkar leka mer än vad mamma gör...


Mysterious Dummies

Hur kan det komma sig att ibland står man där helt "napplös" när det verkligen är akut, när man egentligen har 1000 nappar?
Det är alltid så att alla nappar är borta samtidigt när dom verkligen behövs...
Har vi en hustomte som gömmer dom måntro?


Jobbet

Jobbade en liten stund nu på kvällen! Trevligt att få "slita" lite men självklart saknade jag mina grabbar som vanligt!

Ska jobba på söndag med och direkt efter det så ska vi ha rörbytarkväll på jobbet! Då byter vi alla rör i alla bänkar och det är rätt många, sen bjuds det på mat och fika! TREVLIGT!


CARTEAM

Var på Fs jobb och sa hej! Blev en väldans lång promenad idag! Har till och med vart en sväng förbi affären och handlat lite godis till min man och lite snabbkaffe till mig!

Jag är inte hurtig.
Jag har bara energi.


Promenad

Nu går vi på promenad! Elliot mår mycket bättre idag så lite frisk luft kan nog sitta på sin plats! :)


6 månader

Idag blev du hela 6 månader! Tiden har gått nåt så otroligt fort sedan du kom till oss!

Lite utav det du hittils lärt dig är:
~ Sitta helt själv utan stöd
~ Dricka själv ur flaskan
~ Bryta kex i småbitar och äta upp bitarna
~ Rulla runt från rygg till mage och tvärtom
~ Sitta själv i badstolen i badkaret
~ Dra folk i håret, näsan och pilla dom i munnen (med mening!)
~ Pilla i vägguttag och dra ut kontakter
~ Dansa
~ Springa runt i din gåstol

Jag skulle kunna fortsätta i en evighet med att rabbla upp allt du kan och övar dig på men det du helst vill kunna nu är att ta dig fram själv utan din gåstol. Du blir jättearg när du inte kommer någon vart när du försöker krypa men det är snart nära!

Din 6 månaders dag har du spenderat mestadels hemma med mamma och pappa men också på vårdcentralen då du är sjuk för första gången hittils i ditt liv. Du har också varit på MEDIAMARKT och på H&M, men det visste du inte själv för du sussade så gott i vagnen.
Vädret har varit kallt. Ca -12 och fallande snö.
Vi gjorde ett handavtryck av din söta lilla hand också. Den blev jättefin tycker vi men du tyckte inte det var så roligt eftersom du hellre ville leka med ramen än gjuta ett avtryck.

Det var lite att se tillbaka till i framtiden! Hopoas du sover gott inatt (bättre än förra natten) trots att du är sjuk och att mamma och pappa också kan få sova lite! ;)

Vi älskar dig mest av allt, Elliot!
Du är det finaste och mest underbara i hela världen!<3


Mina fina

Allt gick bra hos läkaren! Elliot har fått nåt virus men har inte varken halsfluss eller öroninflammation! SKÖNT! Dom tog lite prover och sådär bara... Och han fick ett plåster på sitt finger! Sockersöta, undrade vad i hela friden det var för något!
Nu hoppas vi bara att han blir frisk och kry, sitt gamla goda jag, snart!<3


Läkaren

Är hos läkarn med E... Han har hög feber och bara gråter!
Usch mitt arma modershjärta brister!


Sjukling

Elliot är sjuk... Han är sjuk på riktigt för absolut första gången! Han har varit lite hängig och "mammig & pappig" sen igår så jag misstänkte detta... Tog tempen på honom innan... 38,4...
Stackars vår lillefjutt-kärleksplutt!<3


Fördriver tiden

Sitter i bilen och fördriver lite tid medans min duktiga man byter batteri på vår svarta pärla!
Jag fotar mig själv (ego I know!) och E leker med sin gris! :)


Latjo-lördag!

Hej lilla bloggen! Började dagen med att träna lite och sen gotta i en stor härlig frukost!
Nu har vi min far (alias Moffa) på besök! Pratar husbygge och framtidsdrömmar!

Nej nu ska jag gå och snutta med min söta stackars-boll lilletott för han är inte helt hundra idag... Han är jättenere och hängig! :(


Sommar-inspo!

Sommaren 2012 kommer bli den bästa av dom bästa!<3


Haha

Kollade igenom lite kort på min iPhone och hittade detta! Sååå söt är du, mammas och pappas finfina busunge!<3


Gottetips!

Gjorde världens godaste egna glass precis! Man mixar frusna jordgubbar med vispgrädde - klart på 30 sekunder!

Dock kunde man inte äta så värst mycket eftersom det var supermättande! Eller ja, det är ju rätt bra egentligen! :)


Solade!

Solade ju igår och OJ vad färg jag fick! Blev lite röd också men det har jag mig själv att skylla! Hur skönt som helst var det också!
Måste göras lite oftare! Dock inte FÖR ofta för det är inte snyggt och blir man det minsta röd ska man självklart inte sola föräns det har lagt sig för annars kan man få kräftan! Det vill vi inte ha...

 


På jobbet!

Jobbar bara 17-20 idag men det är bättre än inget alls! Tycker mitt jobb är rätt skoj, jobbar ju på ett solarie om ni minns? så jag träffar rätt mycket folk!
Dock blir jag lite mobbad eftersom jag själv är nästintill genomskinlig... Så DET ska vi ändra på!
Tänkte utnyttja mina arbetsförmåner lite och sola när jag slutat ikväll! Skönt!


Skiter i sjukdom!

Hade supertråkigt nyss när E låg och nanade middag så tränade lite! En halvtimmes löpande på crosstrainern och 200 situps... Alltid nåt!

 


Bio-oil

Någon som har testat Bio-oil? Jag har köpt mig en flaska och använt det två gånger om dagen i någon vecka nu och det känns som om den fungerar!(?)
Kan man ha sån tur?

 


Detta är jag idag...

Känner mig helt orkeslös och nästan lite sjuk? Har inte varit sjuk på ett halvår så det kanske är dags?


På besök

Är hos Evelina på lite kaffe! Tog oss en långpromenad hit! Elliot har tusen leksaker med sig men tuggar helst av allt på sin strumpa...


Bakdags

Idag ska jag baka bröd! Äter ju inte kolhydrater så bröd har det inte blivit gott om... FRAMTILLS jag hittade detta receptet! Visst låter det gott? Och inte den minsta tillstymmelse till kolhydrat!

Ägg - LEVER PÅ DET
Philadelphiaost - KAN ÄTA MED SKED
Riven ost - LOVES IT

 


Evig kärlek

Helt ofattbart hur man kan älska någon så mycket. Ibland blir jag helt tårögd bara genom att tänka på Elliot.
Hans lukt, hur hans små varma händer känns emot mitt ansikte när vi busar, hur han kan kika på en i smyg för att sedan brista ut i asgarv när man tittar tillbaka på honom, det är bara ett fåtal av dom sakerna jag älskar med honom.
Skrämmande att vara så oerhört beroende av någon. Att känna så otroligt starkt för någon.

Utan honom skulle jag inte kunna leva.

 


RSS 2.0