Ice Ice Baby

Godaste glassen finns på golfklubben! Punchrussin, hallonlakrits och macadamiakaramell is the shit!❤


Right Now

Just nu! Fredrik slår några långa på bana med dom andra proffsen!❤


Pineapple

Sitter här i soffan med Linda och Emil och är så galet mätt! Kommer inte kunna äta något på flera dagar nu framöver...tror jag...kanske.

Var ju hos mor en sväng innan och där bjöds det på grillat med potatissallad och Jensens' favoritsås och världens godaste paj/kaka till efterrätt! Ananaskaka med vispad grädde...MUMS!

Lagom tills vi svängde upp på parkeringen här hemma kikade Linda, Emil och Jenseman upp med massa glass! Ack min dygd och mitt beroende... Får aldrig nog!

Resten av veckan blir det nyttigare så att man inte jäser upp allt för mycket!
Nu ----> Criminal Minds!


Diss

Idag vill jag passa på att stordissa att vara sjuk! Det är verkligen SÅ tråkigt!

- Man har ingen ork till att göra nåt!
- Man ser helt förstörd ut, hur mycket man än piffar och fixar!
- Man blir extra gnällig!
- Man tycker allt är alltför tråkigt!
- Och man vill bara dra täcket över huvudet och hoppa över ett par dagar tills då man är frisk igen och VEM har tid och lust att missa flera dagar av sitt liv för en sån skitsak?
Dilemma fast med ett självklart val.
Man kör all-in och biter ihop och drar på sig någon extra dags sjukdom för att man inte vilat ordentligt... Typiskt! Men som sagt, vem vill missa något?❤

Såhär pigg har jag känt mig idag...


Steak

Gårdagen var nästintill perfektion! Sushilunch, solning och massa mys med fina vännen Bobban. Det lagades kött, potatisklyftor och bearnaisesås, kollades på filmen 17 Again och garvades åt den nya NETTOreklamen med den lilla pojken som gör faceplant när hunden drar iväg med kopplet.

Just nu sitter jag i bilen påväg ut till mor min och fnissar för mig själv när jag tänker på den...reklamen alltså!:)

Härligt med fler små kristaller i livets minnesburk!❤


Juice

Vår lillprins har fått en dille på saft! Eller jag säger saft fast det heter juice...

Såhär glad blir man när man dricker saft!❤


Brownie

Japp då hade man lite färg igen! Skönt det, en grå dag som denna...

Nu drar vi till Leos Lekland med Linda och Jens-Lance! Alltid lika mys med playdate! Dagens minus är dock att jag börjar bli sjuk... Inte okej!

Vad hittar Ni på idag?


SteakHouse

Just nu!❤


EM

Mysig dag idag tillsammans med min fina vän Evvve! Stackars F har sovit nästan hela dagen, helt utmattad efter morgonens operation...

Kikat tv, lite film, varit och handlat, lagat tacos, ätit glass och godis och kikat skitfotbollen! Säger som Fredrik:
Varför kan vi inte ha ishockey som nationalsport? Då hade vi iallafall haft större chanser till vinst...

Nej nu blev jag seg och fick matkoma från glassen så ska krypa ner under täcket! Imorgon är en ny dag så bäst att vara utvilad! ;)❤


Three Weeks

Äntligen var det gjort! Nu har F opererat handleden igen och nu håller vi alla tummar vi kan för att det ska bli bra!

Helt roligt att personalen på privatkliniker är tusen gånger trevligare än de på sjukhuset! Det gillas men nu vill man aldrig tillbaka till ett vanligt sjukhus igen! I-landsproblem?


Laugh Momentum

Fånga garvet!

Gårdagen var perfektion! Helt fantastiskt rolig och tusen skratt värmer fortfarande min själ! Herregud så roligt man kan ha!
Underbar mat, goda drinkar, massa dans och vinst på biljard för tjejerna!

Fast nu saknar jag min bebis...snart ses vi lillTottElliot sir crapalot!❤


PW

Godförmiddag❤

Började dagen med en übersnabb powerwalk till jobbet med skön musik i dom rosa lurarna som matchar mina easytones!
Jobbar tio till sexton idag så om någon känner sig manad, kom och hälsa på mig! Kan lätt bli lite halvsegt när vädret är som det är och ingen vågar sig ut...

Ikväll kommer vår favvofamilj minus deras barn! Hurra! Som vi längtat!❤


Sunny Me Sunny You

Min nya (eller gamla som är nyuppsnappad) hobby fick sig en tjugofem minuter i rampljuset även idag! Jag älskar verkligen att sola! Visst det är inte sådär jättebra för huden och man åldras sjukt fort men känslan man får efteråt, den där härliga känslan när man helt plötsligt blivit lite brunare och lite snyggare, är rätt mycket SÅ värt det!❤

Brukar Ni sola eller nobbar Ni det totalt?


Hip Hip

"Sjung om studentens lyckliga dar!" ekade i mitt huvud hela dagen idag!
Fs kusin Jesper (aka Nisse) fick äntligen bära den vita hatten och stoja runt med gulblå band kring halsen!

Det sjöngs (läs gallskreks) diverse studentvisor och vinkades, kastades konfetti och både skratt och tårar delades utanför Ljud&Bildskolan denna fredag.
På kvällen bjöds det på middag och tårta samt vin, öl och champagne till den som inget körkort har eller lämnat sitt hemma. Mycket trevligt måste jag säga!

Grattis till Dig och till alla er andra som fick åka flak och dricka skumpa!❤


Bad Girl

Hej hopp❤

Fullt upp as usual så uppargalet dåligt igen! Förlåt för det men det blir bättre!

News?
Elliot har fått dagisplats på dagiset som ligger femtio meter från vår ytterdörr, perfekt! Han börjar med inskolningen i oktober och blir då storkille! Vad hände med min bebis?

Jag har fått ont igen också... Hade ont det första halvåret efter förlossningen pga jag vet inte vad och nu har det kommit tillbaka... Blir så galet förbannad på sjukvården som inte ens vill ta in mig för en vanlig jäkla undersökning! Hur länge ska man behöva ha ont för att det ska ses som "onormalt"?!

I övermorgon kommer min sister in law och hennes man, YEEY! Jag längtar så mycket! Kommer bli helt awesome verkligen! Vi ses alltför sällan...

Har fikat, shoppat, lunchat, firat nationaldagen med god mat med familjen och spenderat mycket tid med vänner.
Elliot hade tid på BVC och är nu 77,7cm lång och väger 11.3kg! Han skötte sig utmärkt som vanligt och charmade sköterskan, också det som vanligt.

Nej nu ska jag kika vidare på Tori & Dean och dricka lite kaffe! Hörs❤


Pizza N Shit

Har precis avnjutit en mumsig pizza och en mindre mumsig film (The Devil Inside), som förövrigt var det sämsta jag sett på länge, tillsammans med bästaste Evelina aka Evvve och min underbara pokerspelande man!

Ibland äre gott att va onyttig fast all promenerande jag gjort idag väger nog upp det hela ändå!❤


Monday On A Stick

Idag var vi visst på Leos Lekland IGEN, jag och Totte! Fast denna gången med lillgangstern Jens-Lance och hans mami Linda. Kul som vanligt med dessa underbara människor! Imorgon ses vi igen för då ska vi samtidigt till BVC och sedan till öppnaförskolan❤


Day Of Fun And Heartache

Blandade känslor idag må jag säga...

Underbar morgon med en lilltott som vaknade vid nio av att jag ruskade honom, i princip... Blev ju orolig när han aldrig ville kliva upp!
God frukost och lite mys på det, sen drog vi till Leos Lekland med Moffa! Elliot tycker det är ruskigt kul med studsmattor och bollhav, nästan lite för roligt för tillslut spydde han för han busade så hårt...
Vi tog oss en sväng i knalleland på jakt efter en ny grill men hittade ingen speciell... Tråkigt när man bor i lägenhet och inte får använda kolgrill! Efter grillkiket blev vi så sugna på grillat att vi drog hem till min far och grillade! Han gjorde världens godaste blomkålspuré och champinjonsås❤

Bra dag! Nu till det mindre roliga...

Ett - Jag fick ett mail imorse som avslöjade att jag inte kommit in på den utbildningen jag sökt till hösten... 450 sökande till 22 platser, till mitt försvar!

Två - Elliot ville verkligen inte gå och lägga sig nu på kvällen. Han stormgrät floder, hyperventilerade och svettades och det gjorde SÅ ont i mitt hjärta! Tillslut fick jag honom att slappna av och komma till ro för att efter många om och men somna i min famn där jag satt i gungstolen och viskade "Mamma är här, nu ska Elliot sova" en billion gånger.
Fler tänder på G? Troligtvis...

Visst känner man sig hjälplös och rent utav värdekass när man inte kan trösta sitt barn? Jobbig känsla det där... Som tur är så vägs det upp när den lille kikar upp på en, ler och säger "Mammmma!"❤


Sicko

Herregud... gårdagen var den värsta på mycket länge!

Jag vaknade vid halvsextiden på morgonen av att jag var tvungen att spy, ställde mig upp och föll till golvet i världens mest extrema migrän... Inte kul att behöva lämna bort sin lille till mormor helt akut för att man inte ens kan ta hand om sig själv... Fredrik skulle jobba och jag skulle sola, shoppa och mysa med Nathalie. Bara till att avboka och stänga in sig i sovrummet i mörkret under täcket.
Första maten jag fick i mig var en och en halv rostad smörgås och lite oboy vid 17 tiden...

På kvällen mådde jag iallafall mycket bättre, efter att ha sovit avdäckad till 15.30! Då fick vi besök utav familjen Sjödin-Gårdfelt. Grillmys och familydate❤

Migrän måste väl ändå vara världens sämsta uppfinning?


MeatLover

Godkväll❤

Hoppas Ni haft en bra dag och har en trevlig kväll!
Själv har vi precis ätit middag, fläskkotletter med potatisgratäng (Fredrik fick korv för det gillar han) och ett glas rött till det! Tänkte säga "Vardagslyx" men sen kom jag på att det är fredag och då behöver man ingen speciell ursäkt för att ta ett glas vin!

Vi har suttit här i soffan och kikat på sistaminutenresor och dött lite utav sugenhet... Eller dött ganska mycket! Funderar på att boka faktiskt, tänk att få åka bort en vecka och bara njuta utav värme och god mat alla tre tillsammans dygnet runt❤

Nej nu känner jag mig lite extra kär i mina grabbar så måste kila och pussa på dom båda lite! Bara tanken av sommarvärme, sol och bad ger mig härliga vårkänslor och pirr i magen!


La Familia

Idag längtar jag lite extra tills nästa helg då Fredriks syster och hennes man kommer hit för en trevlig party/middag/catch-up/asgarvs dag! Dom stannar från lördag till söndag och OJ vad kul vi ska ha!
LÄNGTAR!❤


Nelly

Jippi! Idag ska jag, E och min bästaste man på Nellys outlet på Åhaga!
Förra (och förrförra) året fanns det sjukt mycket fint och hoppas på att fynda även idag! Högst upp på listan står ett par höga sommarsandaler till moi och shorts till min kärlek! Dom har även barnkläder så E får nog något fint han också!❤


The Bodyshop

Åh jag bara ÄLSKAR bodybuttern från The Bodyshop! Dessvärre har min tagit slut så måste köpa en ny...

Har tidigare använt mango, passionsfrukt och papaya men funderar på att prova någon ny! Sweet Lemon låter väl somrigt fräscht och lockande?

Någon som har någon favorit som ni rekomenderar?


RSS 2.0